Det var inte vi!

P g a att någon BRÖT SIG IN i bloggen och skrev en massa SKIT som går helt emot det vi står för, så var vi tvungna att ta en paus. Till er som hann läsa inlägget innan vi spärrade det:

DET VAR INTE VI.

Men det kanske ni redan förstod. Vi har tänkt, Beata och jag. Vi kanske borde lägga ner hela grejen och inte skriva något mer. Någonsin. Men det vore ju sorgligt. Tänk hur mycket ni skulle gå miste om! Ni skulle gå omkring i ett moln av ovisshet, inte ha en aning om vad vi pysslade med egentligen. Livet skulle bli ganska grått utan Hedvigg och Beata, inte sant? Det kanske var till att överdriva en smula, det är nog JAG som inte överlever utan den här bloggen. Men åtminsone ett skratt om dagen skulle gå er förlorat. Och skratta bör man, annars dör man. För ni skrattar väl när ni läser? Jag skrattar i alla fall när jag skriver.

Så, i alla fall, vi bestämmer härmed för att se detta som en rivstart. Från och med nu står vi tillsammans, starka och okrossbara. Vi låter inga töntar (eller nej förresten, inte töntar, nu ska vi inte gå lika lågt... OMOGNA PATETISKA UPPMÄRKSAMHETSSÖKANDE SORGLIGA STACKARS STORA SMÅ MÄNNISKOR!) som knappt kan stava och som har ett ordförråd inte större än en tändsticksask få trycka ner oss. Nej. Nej. Nej.

Puss Hedvigg 

Kommentarer
Postat av: Heddas faster Tura

Välkomna tillbaka flickor! Helt rätt inställning och helt sanna påståenden! Lyd moder Theresas ordspråk: "On någon river det hus du byggt, bygg upp det igen..." Hon sa massor med andra kloka saker oxå, som jag glömt... Vi frälsta är lyckliga att ha er tillbaka och låt oss önska att den olyckliga sabotören får frid i sitt hjärta och sinne så att dennes behov att hata och förstöra kan släppas! Ps: ÄLSKAR den fina sjalen och strumporna jag fick! Och er oxå, förstås... Tura-pussar!

2009-10-09 @ 10:16:28
URL: http://hedviggochbeata.blogg.se/
Postat av: Hönan Agda

YES! Ni är tillbaka! Starkare än någonsin!! Instämmer i Turas kommentarer!!!/Agda

2009-10-09 @ 11:26:20
Postat av: tribecca

Så skönt att ni är tillbaka. Er röst behövs! Det skulle nog vara ännu ödsligare i Vildmarken utan er.

Det där med tändsticksask är väl ändå att ta i....

jag menar en sån är ju ganska stor...

2009-10-17 @ 23:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0